post image

”Bruno Fernandes har blivit ett problem för Manchester United”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Premier Leauge-anfallaren Darren Bent menar att Bruno Fernandes gått från nyckelspelare till ett av problemen i United. 

Det tycks vara mycket som inte stämmer i Manchester United just nu och Ralf Rangnick har inte alls gett det där lyftet en ny manager ofta kan göra under den första tiden på jobbet. Många spelare har underpresterat under lång tid. Två av dessa är Marcus Rashford och Bruno Fernandes och den f.d anfallaren Darren Bent menar att framförallt portugisen – som tidigare varit instrumental för United – nu verkar vara ett problem i laget.

”Det var ett typiskt Manchester United-framträdande” säger Bent om United insats mot Aston Villa i måndags. ”Jag är inte säker på vad de försöker göra. Det där spelmönstret och den formationen han envisas med fungerar uppenbarligen inte.”

"Och en del av de individuella framträdandena - Marcus Rashford ser ut att sakna allt självförtroende och hans beslutsfattande är inte där. Han ler inte längre. Jag minns när man såg honom när han först slog igenom. Då hade han ett leende på läpparna. Han såg lycklig ut. Men just nu ser han ut att bära hela världen på sina axlar."

"Och en spelare som verkligen gjorde mig frustrerad härom kvällen var Fernandes. Han höll på och viftade med sina armar helt galet och gnällde på alla. Om jag var en av hans lagkamrater hade jag sagt till honom "varför gnäller du på mig? Jag springer bara för att du slår bort bollen."

"Varenda gång han får bollen så försöker han sig på något och tappar bollen och sedan gnäller han. Det var en situation i andra halvlek då Villa spelade väldigt bra och pressade på. Då slog han bara iväg bollen ned mot sidlinjen till ingen alls och började gnälla som att någon borde sprungit efter den. Jag tycker att han är ett problem."

Källa: TalkSport

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen