post image

Browns tips. Signa Jack Grealish

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Wes Brown tipsar Ole Gunnar Solskjaer om två mittfältare han bör överväga att signa till Manchester United under kommande transferfönster. 

Manchester United länkas med många spelare inför de kommande årets transferfönster, både januarifönstret och sommarfönstret och även om mittfältet börjar se allt bättre ut med Scott McTominay och Fred så behöver man förstärka på positionen.
Den gamle Unitedbacken Wes Brown anser att Leicesters playmaker James Maddison – som varit starkt länkad med United under hösten – och även Aston Villas spelare Jack Grealish är två spelare som Ole Gunnar Solskjaer bör överväga att signa.

"Jag älskar att både Grealish och Maddison spelar på sitt egna sätt. Han (Maddison) kan alltid hitta passningen. Han har alltid varit bra och han är ett hot i boxen också. De båda är två engelska spelare som definitivt kunnat hjälpa United" säger Brown till 888 Sport.
United har under året tappat både Marouane Fellaini - som flyttade till Kina i januari - och Ander Herrera, som lämnade för PSG på fri transfer i somras. Paul Pogbas framtid är högst oviss och Nemanja Matic ryktas kunna vara på väg till Inter för en återförening med Antonio Conte, som han spelade under i Chelsea innan flytten till Manchester United.
United har även länkas med en värvning av Juventus utfryste f.d Liverpool-spelare Emre Can.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen