post image

Brown ser kaptensmaterial i McTominay

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Scott McTominay har växt in i rollen som självklar mittfältare i Manchester United och Wes Brown ser en framtida kapten i den 22-årige skotten. 

McTominay var Jose Mourinhos absoluta favoritspelare i Manchester United. Kanske såg inte alla andra det Mourinho såg vid det tillfället, men denna säsong har McTominay verkligen tagit klivet upp och varit en av Manchester Uniteds bäst presterande spelare.
Hans uppoffrande spelstil och mogna beslutsfattande gör att han just nu är given i Solskjaers startelvor och den f.d Unitedspelaren Wes Brown ser en ledare i den unge skotten.

"Man skulle antagligen säga att Scott är en av de första namnen i laguttagningen. Så var det inte i början, men nu är han konsekvent bra. Han kliver fram och tar på sig den där ledarrollen och han är helt orädd."
"Han är en bra passningsspelare, en stor kille och en bra löpare. Han har definitivt varit en av de bästa spelarna tillsammans med Aaron Wan-Bissaka och just nu vill man att han spelar varenda vecka. Han har inte misslyckats med någonting. Tvärtom så har han bara växt och med tanke på att han är så ung kan man bara se att han kommer bli bättre. Hans attityd är briljant och han ger allt."
Källa: Mirror
 
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. The manager,
   Om vi plockar in 2 nya mf och behåller Pogba, ska en av nya mf placeras på bänken?
   Varför jag nämner just 2 nya, är just att det snackas om 2 nya.
   Sen tycker jag att vi ska ha en stark trupp, dör varje position konkurreras av en landslagsspelare på bänken, men det är slöseri med talang att köpa in spelare om dom ändå inte får spela.

   2
   0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen