post image

Brown: Maguire får oförtjänt kritik

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle Unitedbacken Wes Brown anser att Harry Maguire höjt Manchester Uniteds förvar med flera nivåer sedan han kom i somras. 

Maguire blev i och med övergången till Manchester United från Leicester världens dyraste försvarare någonsin, med en prislapp på £80 miljoner. 26-åringen har gjort det bra i United sedan han kom, men möjligen jämförs han för ofta med världens näst dyraste försvarare – Virgil van Dijk. Och det är en spelare som är svår att nå i nivå.
Wes Brown anser att Maguire inte ska ha någon kritik och att han sedan ankomsten har bringat en helt annan kvalité till Manchester Uniteds backlinje.

"Maguire får ta en del skit av någon anledning och jag förstår inte riktigt varför. Han ser till att få bollen, sätter sig själv i bra positioner och han är smart. Och sedan han kom så har försvaret definitivt blivit bättre. Han har fört med sig en standard och de andra grabbarna höjer sig bredvid honom. Han är en sån där spelare som antagligen inte ens behöver säga någonting."
"Hans lagkamrater tänker antagligen: Okej Harry är på planen, det här fixar vi. Och så höjer de sina egna prestationer. Han har tillfört en hårdhet och stabilitet till försvaret och det tillåter mittfältet att göra sitt jobb utan att få panik och känna att de måste hjälpa till" säger Brown.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

 1. Wes har fel,
  Spelar man inte tillräckligt bra, ska man ha kritik.
  Maguire har svajat oroligt mycket på sistone. Därför ska han få kritik.
  Men måste säga detta. Leicester borde sakna din förre försvarsgeneral. Men nu går laget lika bra, utan Maguire, som dom gjorde då dom vann PL. Man kan undra varför?

  1
  0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen