post image

Brooks: Exakt den spelaren United behöver

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Garth Crooks anser att Manchester United bör lägga krut på att köpa Jack Grealish. "Jag kan inte minnas senast ett lag satte in så många tacklingar på en spelare" skriver Crooks i Team of the Week-spalten på BBC. 

Ole Gunnar Solskjaer tycks vilja bygga ett Manchester United med hungriga unga och helst brittiska spelare, med rätt attityd. Hans tre första värvningar – Daniel James, Aaron Wan-Bissaka och Harry Maguire – vittnar om detta. Och tidningarna har länkat United med många av Storbritanniens största talanger inför kommande transferfönster.
En av dessa är Jack Grealish, som var på besök på Old Trafford och hade show i söndags. Den 24-årige mittfältaren öppnade målskyttet med ett mycket vackert mål för sitt Aston Villa och stod för en stark och imponerande insats generellt.
BBC:s Garth Crooks skriver i sin spalt Team of the Week att Grealish är exakt den typen av spelare United behöver:
”Efter den uppmärksamhet Jack Grealish fick av Manchester United så tycker jag han är berättigad galna pengar. Jag kan inte minnas senast ett lag satte in så många tacklingar på en och samma spelare. Jag antar att Grealish borde ta det som en komplimang.”

"Aston Villa-kaptenen gjorde ett fantastiskt mål, hade en otroligt bra match på Old Trafford och han är precis den sortens spelare som United behöver för att få fart på saker. Unitedfansen ombeds att se allt för många medelmåttiga spelare samtidigt som de ändå ombeds att betala Champions League-priser."
Solskjaer fick efter matchen mot Aston Villa frågan om Grealish är en spelare United tittar på och svarade då:
"Jag kan inte prata så mycket om spelare som tillhör andra lag och huruvida de är av Man United-kaliber eller transfermål för oss. Men det var ett fantastiskt mål. Han skruvade in den i ett av hörnen sådär som jag också gjorde några gånger."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen