post image

Brescias Tonali-varning

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Brescias president Massimo Cellino skickar en varning till Manchester United och andra klubbar som visat intresse för Sandro Tonali. "Säljer inte ens för 300 miljoner euro"

Manchester United har under hösten länkas med Brescias mittfältare Sandro Tonali – 19-åringen som är en av Italiens starkast lysande unga talanger. Tonali är en djupt liggande, tekniskt skicklig playmaker som jämförts med spelgeniet Andrea Pirlo och Brescias klubbpresident Massimo Tonali berättar för Gazzetta dello Sport vad som gör Tonali så speciell.
”Alla kan se hans talang men det som är speciellt med honom är hans leende. Han älskar att spela fotboll och han är inte intresserad av det runtomkring. När unga spelare plötsligt blir kända så kan det skapa problem, men inte för honom. Jag tror han kan utvecklas ännu mer. Jag har aldrig haft en så bra spelare i mitt lag” säger Cellino till Gazzettan.

I sin intervju nämner Cellini inte något intresse från Manchester United, men han bekräftar att flera andra stora utländska klubbar visat intresse för Tonali. Han säger dock att han inte vill sälja spelaren för något pris:
"Alla stora klubbar är intresserade. Atletico Madrid, Paris Saint-Germain och Manchester City men jag tycker det är bättre om han stannar i Brescia. Hans agent och hans föräldrar pratade med mig om hans värdering på 50 miljoner euro. Jag svarade att för mig är han värd 300 miljoner euro, vilket betyder att jag inte vill sälja honom."
"Jag har en dröm - om Sandro accepterar. Jag är redo att göra en stor ekonomisk uppoffring för att få honom att förlänga kontraktet. Det är upp till honom att besluta om. Han kan stanna här och njuta av sin fotboll eller gå till en storklubb och riskera att hamna på bänken."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen