post image

Bournemouth-duon ses som backupalternativ

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så överväger Manchester United Joshua King och David Brooks som alternativ till sina primära transfermål. 

M.E.N rapporterar att United bevakar Bournemouth-duon som backupalterantiv om man skulle misslyckas med att få sina primära transfermål i sommar. Jadon Sancho är förstavalet för den offensiva högerkanten, men om det skulle visa sig att den affären inte går att ro i hamn så ses Brooks som ett billigare och enklare alternativ, skriver M.E.N – som också tidigare nämnt Schalke-wingern Rabbi Matondo som ett alternativ till Sancho.
22-årige Brooks har inte spelat alls denna säsong efter att han ådrog sig en allvarlig skada förra sommaren, men var tillbaka i lätt träning i februari.
United förväntas även försöka värva en anfallare och har länkats med spelare som Harry Kane, Timo Werner och Moussa Dembele men tidningen skriver att man har Joshua King på reservlistan. United försökte värva norrmannen under januarifönstret, men fick ett bud på ca £20 miljoner nobbat av Bournemouth – som vid det tillfället ville ha närmare £30 miljoner för 28-åringen. Hans kontrakt går dock ut sommaren 2021 och han lär utgöra ett avsevärt mycket billigare alternativ i sommar än någon av förstavalen.
Ingen vet riktigt hur transfermarknaden kommer att se ut i spåren av coronapandemin och även om United är ekonomiskt mer motståndskraftiga än många andra klubbar så har Ed Woodward sagt att man inte är immuna mot de ekonomiska effekterna och att det inte kommer att bli ”business as usual” i sommar.
Exakt vad det innebär återstår att se, men Manchester Evening News skriver att Jadon Sancho, Jack Grealish och Jude Bellingham fortsatt är klubbens primära transfermål.

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen