post image

Bosnich: Finns en smärtgräns

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den fl.d United-spelare Mark Bosnich tillhör de som anser att Ole Gunnar Solskjaer behöver tid, men säger samtidigt att det givetvis finns en smärtgräns för hur illa det kan gå innan det är dags för förändring.

United har haft sin sämsta ligastart på 30 år och ligger på 12:e plats efter åtta ligaomgångar. Är det Solskjaers fel. Är det ledningens fel. Är det spelarnas fel. Sannolikt en kombination av brist på struktur i alla led. Men är Solskjaer tillräckligt kompetent och erfaren för att kunna styra skutan när det blåser hårt. Det återstår att se. Mark Bosnich - som tidigare spelade med Solskjaer i United - säger att han bör få tid, till en viss gräns.
"Jag skulle behålla honom. Men jag är partisk ska jag ju erkänna, eftersom jag är en f.d lagkamrat till honom. Han var inte bara en världsklasspelare utan även en världsklassperon och jag hade hållit kvar honom. Man kan inte bara byta varje gång saker går fel... Ska man ha tio managers på tre år?"
"Om man tittar på vilka som finns tillgängliga så är det inte så att Jurgen Klopp eller Pep Guardiola finns tillgängliga. Så de borde behålla Solskjaer. Men visst finns det en smärtgräns. Det sa jag även med Jose Mourinho. Om ytterligare 20 matcher så är de 28 matcher in på säsongen och om han då ligger tre platser från nedflyttning så kanske de inte har något val."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

 1. Bosnich, nästa man att vara före detta spelare samt ”expert” om klubben..
  Stog han ens 20 matcher för United?
  ”Om man tittar på vilka som finns tillgängliga så är det inte så att Jurgen Klopp eller Pep Guardiola finns tillgängliga. Så de borde behålla Solskjaer.”
  ??

  1
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen