post image

Bild: United och Chelsea kontaktar agenten

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den tyska tidningen Bild så ser Manchester United och Chelsea en möjlighet att kapa värvningen av Timo Werner.

Timo Werner har varit starkt länkad med Liverpool, men enligt Mirror så har coronaviruset helt tvingat klubben till att lägga om sin transferstrategi. Istället för att göra dyra värvningar så kommer man fokusera på att scouta och värva unga talanger under det kommande fönstret, skriver tidningen.
Det öppnar för andra klubbar att försöka locka över Werner och Bild skriver att både United och Chelsea kontaktat hans representanter för att undersöka saken. Enligt rapporten väntar dock Werner fortfarande på ett bud från Liverpool, trots rapporter om att klubben inte kommer göra några stora affärer i sommar.
Den 24-årige anfallaren – som har gjort 88 mål på 150 framträdanden för RB Leipzig varav 21 mål på 25 ligamatcher denna säsong – sägs ha en utköpsklausul på £52 miljoner i sitt kontrakt.

Källa. Mirror

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Tror verkligen han skulle passa bra in i bygget, äntligen ryktas det om en smidig och snabb kontringssnfallare istället för en stel Harry K! Många kommer förmodligen inte dela samma åsikt men enligt mig är Werner ett mycket roligare köp! Och om man tänker hur det gick för lukaku så tror jag inte att det hade gått så mycket bättre för Kane.

  0
  0
 2. Onekligen en bra spelare!
  Dock ingen jag skulle vilja se spela för Manchester United. Självklart skulle han säkerligen agera professionellt vid ett köp, men hans kärlek till Liverpool får mig ändå att känna ’NEJ TACK!’. Greenwood är den som måste få mer speltid oavsett vem som köps in. Manchester United kan INTE gå miste om denna spelaren pga begränsad speltid. Att tappa Greenwood vore ett stort bakslag, han måste få speltid!

  0
  0
  1. Claes,
   Jag tror att Werner har kärlek till Klopp, att vilja bli tränad av honom, mer än att spela just i Liverpool. Men nu spelar det väl ingen roll.
   Sedan tycker jag att United inte alls ska köpa en ny nummer 9, om vi ror hem Sancho.
   Med Rashford på vänstern och Sancho på högern, kommer United göra mer mål än denna säsong, även United inte läper Kane, Haaland, Werner. Så nej, förläng med Ighalo 1+1 och rotera sedan med Martial, Ighalo och Greenwood. Om 2-3 år ska Greenwood seda vara given i första elvan, precis som Sancho och Rashford.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen