post image

Bild: United kan kapa Liverpools värvning

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sport Bild så är Manchester United redo att kapa Liverpools värvning av Thiago Alcantara. 

Thiagos kontrakt med Bayern går ut nästa sommar och han sägs ha bett klubben om att få lämna redan i sommar. Bayern ska vara öppna för en försäljning av den 29-årige spanjoren och han har på sistone varit starkt länkad med Liverpool. Men nu hävdar Bild att United kan glida in och sno värvningen.
Enligt rapporten så vill Solskjaer fortfarande addera kreativitet och bredd på det centrala offensiva mittfältet, trots Paul Pogbas pånyttfödelse och Bruno Fernandes ankomst.
Bayern tros vara redo att sälja Thiago för omkring £30 miljoner.

Källa: MEN, Mirror

Kommentarer till artikeln

19 KOMMENTARER

  1. Lopa
   Det finns nog en nackdel i detta.
   Jag gissar att de flesta toppspelarna föredrar CL.
   Om Liverpool går in och värvar honom innan PL är färdigspelad, då lär Thiago välja Liverpool, då han inte vill riskera hamna i EL. Gå först från Spaniens bästa lag till Tysklands och sedan vidare till Englands bästa lag. Skaplig karriär helt klart.

   0
   0
 1. Om han är villig att sitta på bänken så, ja varför inte.
  Men tror det är klappat och klar med liverpool. Vi måste ju få CL plats innan vi kan värv dessa spelare och liverpool lär ju värva snart.

  0
  0
 2. Vore en riktig fullträff att plocka in, och särskilt till det priset nu under dessa tider. Problemet som jag ser är bara att det är skillnad på att kapa någons värvning och riktigt scouta en spelare för rätt position ihop med vanor och vad han är för människa (då ”inga rötägg kommer köpas in”).
  Blir ju inte precis missnöjd om det skulle bli ett köp..

  0
  0
 3. Knappast att vi är intresserade av honom nu. Han har aldrig riktigt nått den högsta nivån och jag tror inte han kommer göra det heller. Han får gärna gå till Liverpool, jag ser hellre att vi tar in Grealish som förmodligen kommer acceptera en bänkplats vissa matcher, han är van med PL och kan dessutom utvecklas.

  0
  0
  1. GGMU7,
   En Thiago i toppform och helt fri från skador håller världsklass. Det gör inte Grealish. Såg lite på Grealish i Aston Villas match mot Liverpool igår kväll. Det var lite ris och ros vad han bjöd på. Inte att han var dålig, men så märkvärdigt bra var han inte heller. Men det är ju inte så lätt att vara bäst i ett lag som försvarar sig med 10 man. På tal om Thiago igen, så vet vi alla vet om att han är skadebenägen och därmed osäkert kort att köpa plus att han är 29år. Han håller nog 3-4 år till. Sen får han räkna Euro-sedlar bland palmerna i södra Spanien.

   0
   0
  2. Håller nog med dig där GGMU!
   Inte om Thiagos kapacitet
   utan att jag tar hellre en up-coming Grearlish som bara kan bli bättre i ett offensivare United.
   Thiago är bättre fotbollsspelare, och på sin centrala position kommer han alltid vara bättre än Grearlish.
   Men, Gearlish kan vi använda till höger, vänster och centralt.
   Han är 24år och skulle ge United den bredden vi behöver.
   Thiago skulle bara ge huvudvärk fär OGS när han har för få platser på mittfältet för den typen av spelare som bara lirar på en position.
   Om vi dock inte ändrar formation som jag verkligen inte tycker vi ska göra.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen