post image

Bild: Sancho inte helt övertygad om United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Bild så har Jadon Sancho reservationer kring att lämna Borussia Dortmund i sommar.

United har länge ryktats vara favoriter till Sanchos signatur och det har förekommit rapporter på sistone om att United och Sancho är överens om ett fem års-kontrakt, men att Dortmund och United ännu inte är överens om transfersumman.
Den tyska tidningen Bild hävdar däremot att Sancho inte alls är helt övertygad om United. Enligt tidningen vill han vänta och se om United når Champions League-spel eller ej innan han beslutar om en flytt.
United ligger med fem omgångar kvar på 5:e plats i tabellen. Endast två poäng upp till Chelsea och tre poäng upp till Leicester, som ligger 4:a respektive 3:a. I dagsläget ger Uniteds femteplats också Champions League-spel, eftersom City blivit avstängda ifrån spel i turneringen under två år, men City har överklagat UEFA:s beslut och hur den överklagan går vet vi inte förrän senare i juli.
United kan också nå Champions League genom att vinna Europa League, när turneringen spelas klart i augusti.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Detta är inget nytt. Når vi inte CL har vi dessutom inte pengarna för att värva honom. Så det mesta hänger på CL men även med CL kan det bli svårt pga omständigheterna.
    Dags o börja söka efter andra alternativ

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen