post image

Bild: Prislapp på Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den tyska tidningen Bild så kommer Jadon Sancho bli den dyraste övergången till Premier League någonsin, om han lämnar Dortmund för comeback i hemlandet i sommar.

Sancho förväntas lämna Dortmund i sommar och han uppges vara Manchester Uniteds primära transfermål. Det har vid flera tillfällen rapporteras ifrån brittisk media att United är favoriter till 19-åringens signatur och att man känner sig säkra på att man kommer vinna racet, trots att klubbar som Liverpool, City, Chelsea, Bayern München också sägs jaga honom.
Vem som i slutändan snärjer supertalangen återstår att se, men enligt Bild så kommer Dortmund kräva ”mer” än £120 miljoner för att släppa Sancho i sommar.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Egentligen skulle det vara rätt roande om United skulle missa Sancho OM det stämmer det som skrivs att klubben känner sig säker på att värva spelaren. Är man minst lika säker på att värva Sancho som man var när man ville värva Håland som i sin tur valde Dortmund för att Dortmund passade honom bättre?

  57
  19
   1. Viktor vart kommer dessa uppgifter ifrån? Enligt hans ord så var United en klubb han kunde tänka sig att gå till men att det inte ”kändes rätt”, utan att Dortmund kändes bättre för honom just nu. Så vart i från kommer dina uppgifter gällande att han var överens med Manchester United? Haaland förklarade ju öppet att det var hans egna val att gå till Dortmund, inte Mino’s.

    14
    14
    1. United har potential att bli en slut destinations klubb, alltså en klubb som är högst upp i hierarkin.
     Dortmund kommer aldrig bli det, och då vet Mino att Håland kommer flytta på sig i framtiden och då kan han casha in ännu mer vid en två ytterliga transfers.

     15
     15
     1. Om man är 19 år, då ska man kanske inte söka sig till en slutdestinationsklubb, en klubb som vinner stora titlar år efter år. Ungefär som Barca och Real gör. Utan en framtidsspelare som Sancho fortfarande ska räknas som, ska under några år framåt spela i klubbar som man vet man kommer få speltid i.
      Sen tycker inte jag att United IDAG kan räknas som slutdestinationsklubb. Men om klubben utvecklas till stabil 2-4 PL-klubb, då kan vi börja prata.

      61
      17

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen