post image

Bild: Glöm Sancho, det är honom United egentligen vill ha

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt journalisten Christian Falk på den tyska tidningen Bild så är Manchester United inte intresserade av Jadon Sancho. Anledningen - fokus ligger på Jude Bellingham. 

Manchester United är starkt länkade med både Erling Håland och Jadon Sancho inför sommarens transferfönster, men enligt Christian Flak på tidningen Bild så är det istället en annan spelare man har fokus på. Nämligen Jude Bellingham, som man jagade förra sommaren innan han valde Dortmund då han lämnade Birmingham.

Falk säger, citerad av SportWitness:

”Det lustiga är att vi pratat om dem så ofta och nu plötsligt, enligt vår information, så finns det bara ett erbjudande för honom. Dortmund skulle antagligen vara redo att acceptera ett bud på 90 miljoner euro, som sedan steg till över 100m euro men faktum är att engelsmännen är väldigt tveksamma.”

"I United just nu så finns det ingenting kring Sancho-intresset. Tvärtom så är en flytt inte sannolik. Och anledningen? Jude Bellingham. Dortmund har ersättaren för Sancho och är därför redo att sälja Sancho, men de engelsmännen är helt enkelt fokuserade på Bellingham istället."

Läs mer på Sportwitness

 

Källa: MEN, Sportwitness

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen