post image

Bild: Dortmund villiga att sälja på sina premisser

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

SportBild-journalisten Christian Falk ger en update kring Jadon Sancho. 

Dortmund har hela tiden vidhållet att man inte kommer sänka sin värdering av Sancho trots att marknaden förväntas omkalibreras i spåren av pandemin och Falk, journalist på SportBild hävdar att klubben inte ser någon anledning att ändra sin ståndpunkt och skynda en försäljning. Men att man kommer sälja om rätt bud inkommer.
”P.ga av många frågor om Sancho – hans klubb Borussia Dortmund ser ingen anledning att sälja spelaren den här sommaren. Undantaget är om en klubb erbjuder över 100 miljoner euro.”
100 miljoner euro är ca £90 miljoner. Dvs mindre än vad som tidigare rapporterats.
United har bevakat Jadon Sancho under flera år och han är klubbens primära transfermål för högerkanten – en position som länge saknat en tillfredställande lösning.
Sancho började på bänken i Dortmunds seger över Leipzig i helgen och kom inte in förrän i matchens slutskedet – något som ledde till spekulationer kring att han kan vara på väg bort. Dortmunds sportchef Michael Zorc förnekade dock att hans petning hade något med det att göra:
”Vi har haft många skador under de senaste veckorna och har inte kunnat rotera som andra lag. Jadon är väldigt trött och sa till coachen innan matchen att han inte hade energi för 90 minuter. Det såg ni i matchen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen