post image

Bild: Dortmund förväntar sig rekordbud från United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den stora tyska tidningen Bild så väntar sig Borussia Dortmund att United kommer lägga ett rekordbud på Jadon Sancho, men att det hänger på de kommande resultaten. 

Transferfönstret öppnar den 27:e juli och håller sedan öppet fram till den 5:e oktober (med en extra vecka för affären mellan PL och EFL-klubbar).
Manchester Uniteds primära transfermål är Jadon Sancho, men det har på sistone rapporterats att man inte vill betala mer än £50 miljoner för 20-åringen, som hittills under säsongen gjort 20 mål och 20 assist för Dortmund. Och det kan bli knepigt i sådant fall, eftersom Dortmund värderar spelaren till över £100 miljoner och många gånger sagt att det inte blir någon “corona-rabatt.”
Nu skriver Bild att Dortmund dock väntar sig att United kommer lägga ett klubbredkord-bud på £109 miljoner för Sancho. Men att det hänger på huruvida man säkrar Champions League-spel eller ej.
Med tre omgångar kvar är det jakten på topp-fyra en rysare. Chelsea vann sin match för omgången då man slog Norwich i tisdags och ligger inför kvällens match mot Crystal Palace fyra poäng före United i tabellen. United har även Leicester ovanför sig, men går om Leicester i tabellen om de tappar poäng mot Sheffield United i kväll – i matchen som spelas precis innan Uniteds match mot Palace.
United har sedan West Ham hemma innan man möter just Leicester på bortaplan i ligans sista omgång – en match som mycket väl kan bli helt avgörande.
Om man skulle missa Champions League via ligaspelet så har man en livlina senare i augusti då man kan nå turneringen genom att vinna Europa League. Men EL-finalen – om United skulle ta sig dit – spelas inte förrän den 21:a augusti, så det hade sannolikt försvårat arbetet på transfermarknaden.

Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Nej vi behöver en CDM lik Carrick som kan styra tempot och kontrollera matchen med sin passningsfot. Det var pinsamt hur vi vek ner oss mot southampton. Vad skulle Sancho tillföra den matchen? Absolut inget kan jag säga för vår front 3 var inte problemet utan det var på mittfältet och försvaret vi förlorade matchen på.
  Även om Sanco hade varit en grym värvning så måste väl alla inse att det inte kommer lösa de stora problemen klubben har.
  Satsa på en mittfältare och försvarare i år.
  Fokusera på Sancho nästa år när han har 1 år kvar på kontraktet. Då lär fler klubbar vara intresserade men ingen kommer betala mer än 60 miljoner pund för en spelare med 1 års kontrakt.
  Och då lär dortmund ångra att de inte gick ner i pris i år för att kanske sälja för 90 i år.
  Nej tack!!

  0
  0
  1. Som jag såg det så var det inte fel på laget utan OGS som gjorde bort sig och försökte sig på en “Sir Alex Ferguson”, dvs falla tillbaka och försvara en ledning. Vilket SAF också kunde göra med laget som fanns på den tiden. OGS försök till att sänka tempot och “bara” spela av matchen gjorde att vi lät dem hålla boll och spela runt istället för att United skulle hålla boll och låta tiden rinna ut. En förlust som fick mig att tänka tillbaka på förra årets avslutning. Nu mer än någonsin så förstår jag att OGS bara sätter ihop ett lag som någon annan tränare ska finslipa inom ett par år (3-4?).

   0
   0
    1. Jensen, mina känslor här är blandade. Nej, jag ser honom inte som en “interim tränare” men jag ser honom inte heller som Uniteds tränare de närmaste 10 åren. Självklart hade jag velat att allting skulle fungerat perfekt under OGS, men det gör det inte. Fungerar inte hans taktik så har han ingen ‘backup’, han är ingen match coach. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag gillar honom, men… men men. Sanningen är väl den att du använde rätt latinskt ord för mina ärligaste åsikter om honom, han bygger ett lag som någon annan ska ta oss till första platsen igen med. (Tyvärr)

     0
     0
   1. Visst vi föll tillbaka men tror inte det bara berodde på Ole. Vi såg ju hur Souton pressade oss från minut 1 och vann bollar pga våra misstag och slarv. Anledningen till att jag inte litar på detta lagbygge ännu trots de fina resultaten är just att vi inte kan hantera lag som pressar oss på att bra sätt. Pogba ska aldrig ner och hämta boll, hur många gånger har han inte tappat den när han blir pressad??
    Jag är inte nöjd med att vi lät Souton pressa oss på det sättet, varför satte vi aldrig en ordentligt press på dem?
    Vi pressar med 1-2 spelare när man istället måste pressa med hela laget.
    Jag har aldrig varit Ole in och jag sa från första början att jag inte vill att han ska vara kvar ifall vi inte når CL plats ( även om vi spelar bra).
    Jag är inte säker på att han är den rätta personen att föra oss till titlar men säsongen är inte slut än och vi har fortfatande allt i egna händer och då stöttar jag honom fullt ut tills sista matchen. Sen därefter kommer jag med min bedömning kring den situationen.
    Är orolig såklart men vi har verkligen höjt oss och nu är det upp till bevis att vinna mot CP och inte tappa huvudet

    0
    0
    1. Men om det inte berodde på OGS taktik att försöka släta av matchen och vinna med 2-1 utan att ta ut sig för mycket, ja då är det snarare ett bevis att vi är tillbaka där vi avslutade förra säsongen. NOLL självförtroende i laget.
     Fem välbetalda United spelares lön är hela Soton’s lönetak. Vi har spetsen men kan ändå inte använda den. Är det verkligen spelarnas fel? Möjligen! Men kan också vara så att de försöker följa tränares order. Man slutade anfalla med ens fyra spelare. Man började passa sidled. Man behöll inte boll utan tjongade iväg den på chans om att en av de tre där uppe skulle göra något från en obetydlig situation. För mig så är detta ett “trademark” att det var tränaren som gav dem fel order, annars skulle de fortsatt spela som första halvleken. Vad du skriver kan jag inte ens argumentera om, känns som om du tagit mina egna ord och använder dem mot mig. Håller med din text till 99%.

     0
     0
   1. Det vet jag faktiskt inte. Men det är inte mitt jobb att veta. Allt jag vet är att vi behöver en CDM som kan styra machtempot med sitt passningsspel och vision likt Carrick.
    Om inte klubben inser det och prioriterar Sancho så är det ju tjänstefel och bör helt enkelt avgå för att detta kommer leda till ännu en skit säsong även nästa år. Vi såg igår att Scott inte kan spela CDM och att Matic ser trög ut igen men bättre än Scott vilket säger mycket om vår mittfält.

    0
    0
    1. Azze: Viktigaste i united nu är att få in rätt spelare. Inte köpa spelare i “panik” och utan riktigt genomtänkt tanke, vilket man haft en tendens att göra förut. Men hittar man en passande CDM av hög kvalité så håller jag med, det vore guld värd. Men de växer inte på träd och slänga ut ruskiga summor på någon som kanske inte visar sig vara mycket bättre än det vi har, nej tack. Köper man Sancho vet man mer eller mindre vad han kommer ge oss och vilken grym spelare det är.
     I övrigt vill jag ha in någon mer kreatör på mittfältet. Pogba är ojämn, det har han visat under hela sin tid i united, blandar världsklass med mediokra insatser och ibland rent loja. Där behövs back-up om uniteds ska hålla i toppen en hel säsong.

     0
     0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen