post image

Bild: Det troliga steget för Håland

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt de senaste rapporterna om Erling Braut Håland så kan Bundesliga vara den mest troliga destinationen om han lämnar RB Salzburg. 

Erling Braut Håland är höstens stora succéspelare och han har öst in mål både i den österrikiska ligan och framförallt i Champions League – den stora scenen där storklubbarna fått upp ögonen för honom.
Enligt Manchester Evening News så är Håland, samt Jadon Sancho och James Maddison tre av Manchester Uniteds primära transfermål och det ryktas om ett januaribud på i alla fall norrmannen till att börja med.
Den norska tidningen Dagbladet skrev i förra veckan att Solskjaer har bestämt sig för att han vill försöka hämta 19-åringen – som spelade under honom i Molde – till Manchester United och tidningen The Athletic rapporterade att spelarens far nyligen besökt Uniteds träningsanläggning Carrington. Så ryktena börjar så att säga få rejält fart.

Men konkurrensen förväntas bli hård. Nu rapporterar den tyska tidningen Bild att spelarens far Alf Inge Håland även besökt Arsenals träningsanläggning för att spana in faciliteterna och att Arsenal också är intresserade av att signa honom.
Håland Sr har tidigare sagt att sonen är som gjord för Premier League och att målsättningen är att komma till England, men enligt Bild så ser han Bundesliga som ett bra första steg innan man tar sig an England.
Det ryktas om intresse från både Bayern München och framförallt RB Leipzig - en annan klubb inom Red Bull-koncernen. 17 spelare har redan gått den vägen och enligt Bild skulle Leipzig få ett kraftigt reducerat pris på Håland.
Leipzig har just nu ett annat Unitedrykte i anfallet - Timo Werner. Tysken länkas även med Liverpool och en rad andra storklubbar.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen