post image

Bild: Det avgör om United lägger bud

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

SportBild har en teori om vad som krävs för att Manchester United ska möta Dortmunds värdering. 

Konkurrensen kring Sancho förutspåddes innan coronan bli stenhårt, men nu menar SportBild att Manchester United är det enda alternativet för Sancho. Bild menar också att Dortmund bara kommer att sälja Sancho om en klubb möter värderingen på 130 miljoner euro (£117 miljoner) och att United bara kommer överväga att spendera den typen av pengar om man kvalificerar sig för nästa års Champions League – och det är inte säkert ännu.
United ligger med sju omgångar kvar att spela på femteplats i tabellen, fortfarande fem poäng bakom Chelsea (som tyvärr lyckades slå City i går). I dagsläget gör Citys dom från UEFA att femteplatsen i Premier League ger en CL-biljett, men det kan komma att ändras om City vinner sin överklagan – och det vet vi inte förrän senare i sommar.
Så vill United vara säkra på att spela CL nästa säsong så är det antingen som sämst en fjärdeplats i ligan eller att vinna Europa League, som gäller.
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

   1. Med schemat som är kvar så tar jag mig rätten att påstå att vi hamnar topp 4! Men hur som, så ser jag inte hur City skulle gå från två års avstängning till noll år. Det blir minst ett år borta, så femte platsen är CL plats.

    0
    0
    1. Jag tror däremot att City kommer undan med rejält med böter.
     Dom har ju sina oljepengar, så dessa bötespengar tas väl från nåt kaffekonto.
     Om Leicester fortsätter med sina 0-0 matcher kommer United ikapp och förbi dem, om United vinner kvarvarande matcherna. Men jag vågar inte tro på att United kommer vinna allt. Nån jävla plump blir det. Men spännande är det alla fall.

     0
     0
     1. Jag kommer förlora tilliten till hur fotbollen sköts om inte avstängningen står kvar/blir reducerad med ett år.
      Vi tar detta! En fjärdeplats ska inte vara omöjligt att nå!

      0
      0
     2. Claes,
      Jag har förlorat tilliten till professionell fotboll sedan många år.
      Allt, precis allt, handlar om pengar.
      Och det är tre saker som stör mig mest.
      1. Spelare som tidigare bedömdes vara mediokra, kostar idag minst £50m. Synnerligen om spelaren är britt, spelar i annat PL-lag och nåt bättre konkurrerande lag vill värva. Denna hysteri av pengar kommer leda till att de fattigaste klubbarna kommer inte ha råd att spela elitfotboll.
      2. Veckolönen till dessa mediokra spelare börjar bli £100k som standard. Får du inte MINST denna lön vid förhandlingarna för att förlänga kontraktet, hotar du med att gå som Bosman, dvs klubben får inte ett penny för dig om du byter klubb.
      3. Agenterna får groteskt mycket betalt av den köpande klubben. Jag kommer aldrig ändra mig i denna punkt – det ska vara spelaren som avlönar agenten och INGEN annan.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen