post image

Bild: Beslut inom en vecka

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den stora tyska tidningen Bild så vill Erling Braut Håland att klubbframtiden ska vara utredd innan jul. 

Manchester United är en av de stora favoriterna till Erling Braut Hålands signatur och mycket pekar på att 19-åringen kan lämna RB Salzburg redan i januari. Solskjaer ska i fredags ha rest till Österrike för ett personligt möte med spelaren och hans representanter, men var förtegen då han fick frågan efter söndagens match mot Everton.
“Jag kommenterar inte spekulation, så det så. Han (Håland) vet vad han vill och vad han kommer att göra så jag behöver inte ge några råd till något annat lags spelare.”
De andra två klubbarna som just nu är starkast länkade med Håland är Borussia Dortmund och Salzburgs systerklubb RB Leipzig och både Leipzigs sportchef och manager har bekräftat att man vill ha Håland och att man träffat honom för att sälja in sin vision.

Det förekommer i dag rykten om att Håland kommer att vara på plats för att se de båda klubbarna mötas i Bundesliga under kvällen och den tyska tidningen Bild skriver att han vill ha framtiden utredd innan jul - vilket skulle betyda att vi har svaret på den har transfersåpan inom en vecka.
Hålands far, den f.d spelaren Alf Inge Håland sa tidigare under hösten att sonen är som gjord för Premier League. Men frågan är om man kommit fram till att det vore lämpligt med ett mellansteg i karriären till en något mindre klubb, snarare än att ta jätteklivet från Salzburg till tex Manchester United.
Som sagt, enligt Bild så vet vi inom en vecka.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Vänta nu, Ole säger ”att han vet vad han vill” och denna källa säger att han ska kolla på match mellan 2st intresserade bundesligaklubbar?
    Om det stämmer osar det väl De Ligt 2.0 om det här.. Ryktena pekar på oss men egentligen hade vi aldrig en chans..

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen