post image

Beskedet till Barca – Ni måste sälja spelare innan ni registrerar nya

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

La Liga uppges ha informerat Barcelona om att det i detta nu inte går att registrera nyförvärven. 

Enligt den spanska tidningen Sport så har La Liga informerat Barcelona om att deras lönenota och skuld fortfarande är för stor för att de ska tillåtas registrera sina fem nyförvärv – Andreas Christensen, Franck Kessie, Raphinha, Robert Lewandowski och Jules Kounde. Och också Ousmane Dembele, som förlängt kontraktet.

President Joan Laporta har nöjt shoppat runt på ett sätt som överraskat många i sommar. Med tanke på att man så sent som förra sommaren befann sig i en så pass stor ekonomiskt knipa att man inte ens kunde behålla Lionel Messi – trots att alla parter ville förnya kontraktet. La Liga sa nej.

Barcelona har fått en ekonomisk injektion i sommar, bl.a sedan man sålde delar av TV-rättigheterna men beskedet från La Liga ska alltså vara att man måste sälja spelare för att kunna registrera nya.

De Jong är en av klubbens bäst betalda spelare och en av de spelare som skulle inbringa störst transfersumma. United och Barcelona är överens om ett paket värt 75 miljoner plus 10 miljoner i add-ons. Men situationen är som bekant komplicerad. Barcelona är skyldiga De Jong runt 17 miljoner euro i uppskjuten lön. Enligt vissa rapporter är det detta som fördröjer affären. Enligt andra rapporter är problemet att De Jong vill stanna i Barcelona och om han tvingas lämna så är Chelsea den givna destinationen, sägs det.

Bl.a Harry Redknapp uttalade sig igår, då han sa att han fått information från en högt uppsatt källa i Manchester United om att De Jong bestämt sig för Chelsea.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen