post image

Berbatovs Håland-varning

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov avråder Manchester United från att störa ordningen i det rådande anfallet. "Jag tycker att man måste satsa på Marcus Rashford och Anthony Martial" säger Berbatov. 

Manchester United kommer allt närmare en värvning av Erling Braut Håland, men Dimitar Berbatov tycker att man borde satsa på det befintliga anfallet och låta spelare som Rashford och Martial utvecklas.
”Håland är bra och han är fortfarande ung. Han utvecklas och kanske att han kan bli bättre. Men jag har sagt det här många gånger – att Martial och Rashford enligt mig är de två huvudsakliga anfallarna som Manchester United behöver behålla. Jag älskar dem.”
”Jag spelade med Martial i Monaco. Jag vet hur bra han kan vara. Nu när han har sin plats så kan han utvecklas och bli en världsstjärna. Alla vet hur bra Rashford kan vara också. Han är 22 år, så han har lång väg kvar och han kan bli ännu bättre. Så jag tycker de behöver hålla fast vid dessa två spelare.”
Det är inte första gången Berbatov avråder United att gå vidare med Håland-affären. I förra veckan sa han:

“Jag tycker inte United behöver signa en anfallare i januari eftersom de har ganska så bra alternativ i anfallet redan. Jag vill att Marcus Rashford ska bli bättre och bättre. Jag är en stor beundrare av Anthony Martial och jag vill gärna se Mason Greenwood få mer speltid.”
"Jag tycker att United har talangen där och att värva en ny anfallare - oavsett om det är en talang som Håland eller en mer erfaren spelare som Mario Mandzukic, kan det störa de unga spelarna. Håland hade gett United någonting annorlunda, men att komma från Red Bull Salzburg i österrikiska Bundesliga hade varit ett enormt steg.. Så United måste fundera ordentligt på om han är rätt man och hur han skulle passa in i deras spelstil."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen