post image

Berbatov: Värva dessa två spelare i januari

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Januarifönstret är bara några månader bort och förhoppningsvis kan Manchester United se till att göra en eller ett par affärer som gör att man blir mer slagkraftiga under andra halvan av säsongen. Man länkas med många spelare och Dimitar Berbatov har valt ut två han gärna ser anländer.

Manchester United har dessvärre brist på bredd, kvalité och rutin i sin nuvarande trupp. Januarifönstret närmar sig och två spelare som sannolikt kommer finnas tillgängliga är Mario Mandzukic och Gareth Bale - en duo som skulle kompensera samtliga tre ovan nämnda punkter och Dimitar Berbatov säger till Betfair att han vill se både Bale och Mandzukic i United.
"De har talangen i de unga spelarna, men samtidigt behöver man någon som Mandzukic. Jag tycker han är en riktigt bra fotbollsspelare och han har inte spelat i England tidigare, men jag hoppas att han kommer direkt in i Premier League-rytmen om han kommer. Zlatan Ibrahimovic var 34 när han skrev på för United och han hade inga problem. Mandzukic är i liknande ålder och jag hoppas han kan ha samma impact om han skriver på."
"Jag tycker det vore bra. Martial, Rashford och Greenwood är alla unga spelare så de behöver känna att de inte behöver oroa sig och att de kan lära sig av en erfaren spelare som Mandzukic."
"Gareth Bale ska ha sagt att han vill lämna Real Madrid. Det påminner om en såpopera som hållit på för länge. Vilket avsnitt är vi på nu? I slutändan kommer han antagligen att lämna förr eller senare och jag hade älskat att se honom tillbaka i England - i Manchester United, eller i Spurs om de skulle ha råd med honom."
"Men det är inte alltid bra att återvända till det lag där man var förut, för man kommer inte vara lika bra som man var tidigare - det finns någon sorts förbannelse över det. Manchester United skulle kunna gynnas av hans rörelse och hans snabbhet och han känner till Premier League, så jag tror det skulle vara en bra affär om den blev av."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Ole och co. är alltså sugna på bl.a. någon okänd mexikan, någon okänd ex-molde norrman, någon okänd dansk som har gjort hattrick mot gent samt emre fucking can!? ??

  2
  0
  1. Det är Oles syn på the united way verkar det som, bönknötare samt föredettingar!
   Jag undrar var alla som hyllade transferfönstret i somras tog vägen, skulle inte allt ordna sig med unga britter och med PLs “bästa” backlinje?
   Man snackade top 4 och blev vansinniga på mig, lopa och ett par till som istället totalsågade det och menade på att topp 8 blir svårt efter fiaskot till transferfönster.

   2
   0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen