post image

Berbatov till United: Bli inte nya Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov säger att Manchester United till varje pris måste se till att undvika att hamna i samma onda spiral som Liverpool gjorde efter sin storhetstid på 70 och 80-talet...

United har desperat sökt stabilitet och identitet sedan Sir Alex lämnade klubben, men man tycks aldrig hitta rätt varken på tränarposten eller gällande spelarrekryteringar. Nu verkar det dock som man landat i att Solskjaer är mannen som ska få mer tid på sig att implementera en strategi som tycks inspirerad av klassisk Unitedfilosofi - unga hungriga britter varvat med många akademispelare från de egna leden.
Dimitar Berbatov är dock orolig att United ska gå samma öde till mötes som Liverpool gjorde efter sina glansår.
"Det är frustrerande och svårt för mig att medge att United är så långt efter Manchester City och Liverpool. Man kan se hur säkra och lugna med bollen de båda lagen är. De vet hur de ska spela. Men det vet inte alltid United och ibland blir de straffade pga det. Jag hoppas att inte blir som för Liverpool för Manchester United - att man väntar 29 år på att vinna titeln. Sex år är en lång tid att vänta för ett lag som Manchester United."
"När man kommer in i den onda spiralen så kommer man sakta börja förlora sitt DNA. Titta på Liverpool och alla dessa år som gått. Det vill man inte ska hända. Visst så spelare Liverpool bättre nu, men det har tagit dem så lång tid att komma hit. United måste se till att hitta den där vinnande formulan så snabbt som möjligt."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen