post image

Berbatov till United: Är han verkligen rätt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov tycker inte att Manchester United borde värva Erling Braut Håland i januarifönstret. Det kan få negativa konsekvenser, menar Berbatov. 

Manchester United länkas allt starkare med en värvning av Erling Braut Håland, men Dimitar Berbatov tycker att man bör vara försiktiga med att värva någon anfallare överhuvudtaget i januari för att inte riskera att hämma utveckligen hos de befintliga anfallarna.
”Jag tycker inte United behöver signa en anfallare i januari eftersom de har ganska så bra alternativ i anfallet redan. Jag vill att Marcus Rashford ska bli bättre och bättre. Jag är en stor beundrare av Anthony Martial och jag vill gärna se Mason Greenwood få mer speltid.”

"Jag tycker att United har talangen där och att värva en ny anfallare - oavsett om det är en talang som Håland eller en mer erfaren spelare som Mario Mandzukic, kan det störa de unga spelarna. Håland hade gett United någonting annorlunda, men att komma från Red Bull Salzburg i österrikiska Bundesliga hade varit ett enormt steg.. Så United måste fundera ordentligt på om han är rätt man och hur han skulle passa in i deras spelstil."
Ryktena om Håland känns onekligen som om de har substans. Men den stora frågan är. Passar han verkligen in i Uniteds spelstil, eller är han för mycket Lukaku-typ.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen