post image

Berbatov om Kane-till-United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov säger att Harry Kane måste gå sin egen väg och tänka på sin egen karriär, även om en flytt till Manchester United vore kontroversiell. 

Manchester United länkas allt mer med Harry Kane inför det kommande transferfönstret. En värvning som kan bli svår att genomföra, med tanke på att anfallaren har kontrakt med Spurs i hela fyra år till. Men han har själv öppnat för en flytt ifrån Spurs och Dimitar Berbatov tror att han befinner sig i ett vägskäl i karriären där han måste gå sin egen väg, innan det är för sent.
”Jag ser många likheter med situationen jag gick igenom då och vad som händer med Kane nu. Jag tycker också det är i en liknande tid i hans karriär. Man börjar fundera på om man är på rätt väg och om man kommer vinna någonting. När jag lämnade Spurs, så var det ett svårt beslut att ta. Men jag följde min egen väg och jag visste att folk inte skulle bli glada, men jag var tvungen att göra det. Jag kommer från ett litet land och när en av världens största klubbar ville ha mig så var det min dröm.”
”Det finns ett starkt band mellan Spurs och Manchester United. Teddy Sheringham var i Tottenham och sedan gick han till Old Trafford, jag var i Spurs och gick till United och nu länkas Kane med United.

Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen