post image

Berbatov: Inte ens Messi hade lycktas

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov säger att det största problemet med Manchester United är att lagmaskinen inte fungerar. "Inte ens Messi eller Ronaldo hade lyckats där nu" säger den f.d Unitedanfallaren. 

Manchester United gör får få mål denna säsong och man har ingen bredd i anfallet. En konsekvens av att man sålde Lukaku och lånade ut Alexis till Inter.
Men det är inte bara bristen på mål som är problemet. Laget presterar helt enkelt inte tillräckligt bra och enligt Berbatov hade inte ens Messi eller Ronaldo kunnat göra någon större skillnad så länge inte helheten ses över.

"När man säljer två av sina anfallare så måste man i alla fall ta in en ny. Alla kan se att Manchester United behöver en backup. Anthony Martial är skadad och det finns ingen annan bevisad målgörare. Januarifönstret är svårt och Manchester United presterar inte som lag ute på planen just nu."
"Det spelar ingen roll hur bra du är. Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo skulle kunna komma dit och de skulle också ha svårt eftersom laget inte producerar som lag."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Inte ens martial är det ,bäst 10-11 mål/säsong som bäst pb ..
  Rena cirkusen i klubben, hur kan det ha sjunkt så här lågt ? …
  Inför säsongen förlita sig på martial en humör spelare som hänger läpp varannan match ?, Solskjaer måste va naiv eller dum i huvet eller så har han inte fått uppbackning av styrelesen /Woodward till transfers ..
  Tror varken rash eller martial är kvar om 2-3 år ? . Inte bra nog faktiskt.

  2
  1
 2. Alla pratar om solskjaer att han ska sparkas och jag förstår han har inte lyckats och jag tror inte han är en tränare för united. Men oavsett vi hämtar så blir det samma. Det är styrelsen som är broblem och om det inte blir om organisation och får rätt på en sportchef så kommer det inte bli bättre.

  3
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen