post image

Berbatov: De kan vara för lika för att fungera

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov säger att de två briljanta fotbollshjärnorna Paul Pogba och Bruno Fernandes inte nödvändigtvis blir en succé. 

Många ser fram emot att se Paul Pogba och Bruno Fernandes mönstras tillsammans på Uniteds mittfält. Om och när det blir så återstår att se, men det är två spelare med spelintelligens utöver det vanliga som tillsammans med Fred, McTominay eller Matic skulle kunna utgöra ett av världens bästa mittfält.
Det behöver dock inte nödvändigtvis bli en given succé, enligt Dimitar Berbatov:
”Jag vet inte om Fernandes och Pogba kan spela ihop. Som ett fan av Paul Pogba så vill jag att han stannar i United. Jag tror det vore det bästa för honom. Men jag är nyfiken på att se hur han fungerar med Fernandes. De är liknande spelare. Båda är intelligenta nog att tänka tre steg framåt när de har bollen. Ibland är fotbollsspelare för lika för att spela ihop. Men jag hoppas att så inte är fallet här, för med Fernandes och Pogba på samma mittfält så kan United bli ett väldigt påhittigt lag som kan överraska motståndare nästa säsong. Eller tidigare än så.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Förstår dock vad han menar. Kan bli ett för offensivt balanserat mittfält med båda på planen samtidigt. Hade vi haft en Kante som deff mitt hade det nog fungerat men men vi får väl se..

    0
    0
  2. Pogba fuskar i defensiven så sälj honom och köp in Milikovic-Savic som faktiskt jobbar röven av sig. Bruno stannar som vår kreatör, ut med Pogba. Trött på honom, spelar ingen roll hur bra han är om han inte vill spela för United. Sälj, tack och hej då!

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen