post image

Berbatov: Behöver United ens Grealish?

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov ställer sig frågade till att Manchester United ens behöver värva en spelare som Jack Grealish. 

Grealish och Sancho har varit starkt länkade med United under lång tid och det ligger antagligen mycket sanning i ryktena.
Speciellt högerflanken är en position som United länge haft problem med, så Sancho är en naturlig värvning. Men på det offensiva mittfältet har man fler alternativ och Dimitar Berbatov är inte säker på att en spelare som Jack Grealish behövs.
”De har förekommit rapporter om att United är intresserade av Jack Grealish. Förra veckan vara det Sancho som toppade deras lista och den här veckan är det Grealish. Nästa vecka kommer det vara någon annan. Det är så många spelare som förknippas med United just nu. Jag antar att det är en bra sak och spelarna får sina rykten boostade.”
”Jag kan se att Grealish skulle passa bättre i United än andra. Han är van vid Premier League och han producerar fantastiska mål och assist. Men han är lik Fernandes, Pogba och Mata på sätt och vis och man vill inte ha för många liknande spelare i laget. Det kommer bli intressant att se om de faktiskt värvar någon av dem eller om ingen säljs, för enligt mig har de tillräckligt med mittfältare. När säsongen väl är slut och spelares kontrakt går ut eller de säljs, så kanske de kommer behöva någon. Men om alla stannar och de köper en eller två till, så måste de släppa ett par spelare. Eller om spelare inte är nöjda så måste de gå till managern och säga de inte är nöjda över så många spelare på samma position.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen