post image

Bent: Klubbarna kommer att köa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Premier League-anfallaren Darren Bent tror att United kan räkna med att även inhemska rivaler försöker locka Pogba i sommar. 

Paul Pogba närmar sig comeback och förhoppningsvis hjälper han United till en bra avslutning på säsongen, men han tros fortfarande ha siktet inställt på en flytt bort från klubben efter säsongen. I sommar har han bara 12 månader kvar på kontraktet, men United har optionen om ett års förlängning – vilket i praktiken betyder två år. Men en säsong full av skador och med ett kontrakt som tickar mot sitt slut så har det rapporterats att United tvingats sänka sin värdering av Pogba.
Förra året ska man ha krävt £180 miljoner för att ens lyssna på intressenter, men The Sun skrev nyligen att man nu är redo att släppa honom för £150 miljoner i sommar. Real Madrid och Juventus är fortsatt favoriter till hans signatur om han lämnar United, men den f.d Aston Villa/Tottenham-anfallare Darren Bent tror att även flera PL-rivaler kommer försöka köpa fransmannen om han finns tillgänglig på marknaden.
”När man pratar om att Manchester United ska sälja honom så tror jag det kommer vara en lång rad klubbar som kommer försöka få honom. Jag kan se att han kan gå egentligen precis var han vill – även vissa lag i Premier League. När en spelare som Paul Pogba blir tillgänglig på marknaden – och låt oss inte glömma att han bara är 26 – så kommer det finns många som vill ha honom. Det skulle inte förvåna mig om lag som Manchester City försökte få honom. Jag kan även se honom ta sig in i Liverpools lag. När han är i toppform så tar han sig in i de flesta lagen i världen.”
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Jag gillar egentligen Pogba. Iaf när han spelar på den nivån han kan, för då har han få övermän i klubben. Men detta tjafs om klubbyte samt Raiola står jag inte ut med. Då kanske det är bäst att han lämnar för gott?

    9
    3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen