post image

Bellingham på Carrington

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jude Bellingham har tillbringat dagen på Manchester Uniteds träningsanläggning inför en möjlig sommarflytt. 

Manchester United var starkt länkade med supertalangen Jude Bellingham under januarifönstret och enligt Sky Sports la United ett bud på omkring £30 miljoner för 16-åringen, men han blev kvar i Birmingham.
Box-box-mittfältaren har under den gångna veckan istället ryktats vara aktuell för Borussia Dortmund, men Manchester United har inte släppt sitt intresse och förväntas utmana tyskarna om hans signatur. Manchester Evening News och Sky Sports rapporterar nu att Bellingham tillbringat dagen på Carrington för att få en bild av Unitedmiljön inför en möjlig sommarflytt. Enligt M.E.N så anlände man på morgonen och åkte därifrån under eftermiddagen. Även VD Ed Woodward och Matt Judge – som jobbar med att förhandla transfers – ska ha varit på plats under dagen.
Birmingham ska ha gett Bellingham tillstånd att prata med klubbar inför sommaren och spelaren tillsammans med föräldrarna är nu inne i en process för att hitta rätt nästa klubb.

Källa: MEN, Sky Sports

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

   1. Folk som tycker att det är kul att klicka tvärtemot uppenbara positiva nyheter. Mycket möjligt folk som rensar historiken och kliver in på sidan igen och klickar tummen ned/upp. Samma sak i artikeln efter vi vunnit mot City. Dålig funktion som admin borde plocka bort!

    5
    50
    1. Lopas självförtroende måste vara i botten när man måste rösta upp sig själv.
     Som tidigare sagt ta bort funktionen.
     Sen att säga nej tack till Bellingham bevisar (igen) lopas kunskap. Han springer delvis cirklar runt professionella Championship spelare just nu i 16 års ålder. Om han hade hetat Lopez eller liknande så hade väl Lopa skrikigt ja.

     4
     23
    2. Något konstigt försiggår med likes/dislikes här inne, för så många borttappade människor kan det väl ändå inte vara här inne? Kommentarer med riklig information och bra öga, om matcher eller spelare, får snabbt 50+ dislikes. Antingen är det en samling av de allra värsta och sämsta fotbollsfansen här inne eller är det en sjukt massa ”troll”. Vilket som, inget bra skyltfönster om man vill binda till sig nya fans. Trist att webbansvariga inte kan göra något åt saken.

     0
     0
  1. Ja en del här tycker nationalitet är viktigare än kvalité, helt sjukt.
   Dessutom kan man komma undan mkt billigare och få tag i riktig stjärn-potentialer om man utvidgar sökandet utanför England och Europa.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen