post image

Bekräftat: DDG och Pogba missar Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nu står det klart att tyvärr både Paul Pogba och David De Gea kommer missa Manchester Uniteds match mot Liverpool på söndag. 

Paul Pogba skadade sig i augusti. Han gjorde sedan en för tidig comeback i macken mot Rochdale och tvingades snart återgå till sidlinjen efter nya känningar. Nu har han en tid jobbat på rehabiliteringen – bl.a under ett träningsläger i Dubai – och det har under veckan rapporterats att han kan hinna bli spelklar till rivalmötet med Liverpool, men så blir nu inte fallet dessvärre. I en intervju med Sky Sports, säger Solskjaer:
”Paul skadade sig, han kom tillbaka, han jobbade väldigt hårt. Han kom tillbaka och spelade ett par matcher och kanske att han spelade trots smärta. Efter matchen mot Arsenal så röntgades han och kanske behövde ett par veckors vila i en stödstövel. Så förhoppningsvis är det inte långt till att han är tillbaka, men han kommer inte vara hinna bli spelklar till den här matchen nej.”

David De Gea klev av skadad i EM-kvalet mellan Sverige och Spanien i tisdags kväll och Solskjaer säger att spanjoren inte förväntas vara tillgänglig till söndagens match.
"David behöver göra en röntgen. Jag tror han missar matchen. Det såg ju definitivt ut så i alla fall om jag ska bedöma utifrån vad jag såg. Det är sånt där som händer."
Men inte bara dåliga nyeter. Aaron Wan-Bissaka och Anthony Martial har chansen att hinna bli spelklara.
"Jag kan inte säga dig till 100% vilka som kommer vara friska, för något kan ju hända. Men förhoppningsvis så kommer Aaron och Anthony klara träningen hela veckan och finnas tillgängliga. Om det rör en halv match eller 30 minuter vet jag inte, men vi får se hur det är med dem."
Även Luke Shaw sägs ha en chans att hinna återvända.
Källa: Sky Sports

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen