post image

Bekräftat: Benjamin Sesko till Leipzig

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

RB Leipzig bekräftar nu värvningen av Benjamin Sesko. 

Sportchef John Murtough har under sommaren hållit flera möten med agenten Elvis Basanovic för att ta ”nästa Haaland” till Old Trafford, men man har nu – likt man gjorde med norrmannen för 2,5 år sedan – gått förlorade ur racet. Salzburgs systerklubb RB Leipzig signar nu Sesko i en deal som innebär att han blir kvar i Salzburg i ett år till.

Fabrizio Romano rapporterar:

”Officiellt och bekräftat. RB Leipzig signar Benjamin Sesko på en permanent deal från RB Salzburg. Börjar gälla från juni 2023. Klubben bekräftar att Sesko skriver på till juni 2028.”

.

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Salzburg var ganska klar om att de inte ville sälja Sesko i år. Varför värvade United inte honom iår men lånade ut honom till Salzburg ett år. United hade då troligen kommit överens med Salzburg och Sesko men hade för bråttom. Han skulle in i år!!!!

  1
  0
  1. För pengarna som hade placerats på honom detta övergångsfönstret behövs till att köpa andra spelare. När man har överflöd av pengar, eller kan tänka sig att vänta så är detta rätt sätt. United har inte tid att vänta, och vi behöver spendera våra pengar på spelare som kan spela för oss denna säsongen.

   Hade gärna också sett en ung talangfull spelare som honom blivit uppbunden till United men vi har mycket större problem och mycket närmare än att inte köpa in en snorunge som ingen kände till för en månad sedan.

   3
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen