post image

Beckham om Solskjaers jobb som manager

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

David Beckham anser att Ole Gunnar Solskjaer gör ett bra jobb i sin roll som manager för Manchester United. "Det har han lärt sig av Sir Alex" säger Beckham. 

Ole Gunnar Solskjaer har fått tid och förtroende av ledningen att bygga sitt lag och även om det under det senaste året varit långa perioder där det sett väldigt dåligt ut med det ena negativa rekordet efter det andra, så visar väl ändå United – åtminstone emellanåt – att det finns något positivt där. Och stämningen i gruppen verkar bättre än på många år, trots vissa motgångar.
Solskjaer alstrar inte negativ energi, såsom tex Jose Mourinho gjorde och David Beckham tycker att norrmannen gör ett bra jobb.

"Jag tycker han gör ett bra jobb. Han kom in och tog klivet upp och han är positiv gällande spelare - det har han fått från bossen. Han kritiserade aldrig en spelare ifrån sin klubb och där är Ole exakt likadan. Han håller fortfarande på att lära sig, men han kommer skydda sina spelare och skydda Manchester United. Alla fans står bakom honom eftersom han är en fantastisk person och med tanke på vad han gjort för Manchester United över åren."
"När man är en klubb så stor som Manchester United och haft de framgångarna som vi hade, så skulle det alltid komma en period då andra klubbar hade framgångar. När det då är Manchester City och Liverpool som har den framgången så kommer det ju pratas om det. Det skulle alltid bli en övergångsperiod efter att Sir Alex Ferguson klev av."
"Det var även David Gill och alla spelare som slutade - Giggsy, Scholesy och bröderna Neville. De slutade alla, så det skulle alltid komma en period när klubben nådde framgångar. Om det är svårt att titta på dem nu? Nej, för jag är ett riktigt Manchester United-fan och oavsett situation så älskar jag att titta på dem. Men låt oss hoppas att det inte varar för länge - att vi går utan troféer. För vi är en av de största klubbarna i världen och det är inte många klubbar som har en sån tradition."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. ”Alla (ALLA??) fans står bakom honom”
    Ja, när han var spelare i klubben, men hans taktiska kunskaper som manager lyser med sin frånvaro. Tur har vi dock att ett antal av spelarna via deras individuella insatser ibland ger med sig och vi får segern med oss ibland, men det är inte Olé & co förtjänst (som det gärna felaktigt vinklas till).
    Nej, ny sport-insatt styrelse, nya skickligare scouter som letar guldkorn världen över. Och framförallt en bevisat skicklig Sportchef måste anställas (!!!) som är etablerad inom världsfotbollen, som sedan ser ut en värdig manager att ta över och tillsammans skapa en/flera effektiv/a, underhållande och efterlängtad spelstruktur/idéer, så alla inom klubben och spelarna har koll på vad de ska göra!

    44
    12

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen