post image

Beckham intresserad av att vara involverad i bud på United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Financial Times så kan David Beckham bli delägare i Manchester United. 

Efter att Manchester United igår lät meddela att man nu inleder en process för att utforska strategiska alternativ, som kan resultera antingen i en stor investering i klubben eller att familjen Glazer helt säljer klubben, så är spekulationerna kring vem som kan bli ny ägare i full gång.

Under gårdagskvällen rapporterade The Telegraph att Sir Jim Ratcliffe är tillbaka vid förhandlingsbordet och planerar att lägga ett bud på klubben och The Financial Times menar att också David Beckham är intresserad av att vara med på ett hörn, om Manchester United säljs.

Beckham har en stor förmögenhet och är delägare i MLS-laget Inter Miami, men han har inte resurserna att själv köpa Manchester United. Financial Times menar att han däremot är öppen för att diskutera ett upplägg där han kan erbjuda både ekonomisk och offentlig uppbackning, som en del av  ett konsortium.

Manchester Evening News nämner också den f.d Goldman Sachs-bossen Lord Jim O’Neill som en potentiell köpare, om Glazers sänker sina krav och värdering på klubben. Och rapporten i Financial Times nämner Harris Blitzer Sports & Entertainment, vars portfolio inkluderar bl.a basketlaget Philadelphia 76ers och NHL-laget New Jersey Devils, som möjliga köpare. Också Boston Celtics ägare Stephen Pagliuca och NBA-pampen Larry Tanenbaum - som både uppgavs vara intresserade av att köpa Chelsea i somras - kan bli aktuella, menar Financial Times.

Källa: Financial Times, MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen