post image

BBC: Young till Inter

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt BBC så kommer Ashley Young flytta till Inter antingen nu under januarifönstret eller till sommaren då hans kontrakt går ut.

Youngs kontrakt med United går ut till sommaren och sedan årsskiftet får han föra samtal med utländska klubbar och ingå förkontrakt. Han fanns inte med i truppen till Uniteds första semifinalmöte med Manchester City i LigaCupen i tisdags och rykten tog fart om att han kan vara på väg till Inter.
Nu skriver Englands mest trovärdiga källa BBC att så är fallet. Enligt Simon Stone på BBC så kommer Young flytta till Inter då hans kontrakt går ut i sommar. Enligt rapporten kan Young flytta redan under januari, men det är inget United gått med på ännu.
Solskjaer fick efter tidagens derby frågan om Young-till-Inter och svarade då.
”Det är några månader kvar på säsongen och vi behöver förstärka truppen, inte försvaga den. Ni får fråga Ash om det där.”
 

Källa: BBC
 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

   1. Nej, det behövs inte. Han skulle ha sålts direkt efter Sir Alex pension, då han aldrig levt upp till den spelaren han var i Aston Villa. Det är ett skämt att han varit kvar så länge och att t.o.m blivit utsedd till kapten! Det säger en hel del om hur United mår som klubb i dagsläget. Av alla spelare som var kvar efter Sir Alex pensionerades, så var Young den som minst förtjänade att vara kvar. Ett annat exempel är ju Jones, som skrev på ett nytt fem års kontrakt så sent som i februari 2019, hur tänkte man där liksom?? Och lånade ut den mest stabila mittbacken man har till Roma (Smalling)?? Det är mkt som inte står rätt till United och det är väldigt smärtsamt…

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen