post image

BBC: United vägrar betala Sportings pris

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Englands mest trovärdiga källa BBC så har värvningen av Bruno Fernandes stannat upp eftersom klubbarna inte kan enas om övergångssumman. 

I går skrev Sky Sports att klubbarna var nära att komma överens om en affär värd ca £60 miljoner där United skulle betala £43 miljoner initialt och sedan £17 miljoner i möjliga add-ons, men i dag skriver Englands absolut mest trovärdiga källa BBC att affären stannat upp eftersom Manchester United vägrar betala summan som Sporting kräver.
Enligt BBC vill Sporting ha 80 miljoner euro (dvs £68 miljoner)  för 25-åringen, men United uppges inte vilja träcka sig så långt. Enligt rapporten har United inte uteslutit andra alternativ på mittfältet nu under januarifönstret, men Fernandes är fortsatt förstavalet och klubbarna fortsätter förhandla. Men United har informat Sporting om att affären inte kommer att ske om de inte sänker sitt pris.

Källa: BBC

Kommentarer till artikeln

14 KOMMENTARER

 1. Vet vi vad Sporting ställer för krav egentigen? Kan tycka att om det nu endast handlar om summan på 65milj och en veckolön på 1,6milj som man läst är det inget snack. Vad man läser vill United endast betala 50milj? I så fall är det skandal!!! Ed Woodward OUT!!! Börjar vi prata klausuler i likhet med A.Sanchez förstår jag men tydligen är kontraktet redan avklarat, detta handlar endast om Betalsumman? Förstår inte, Uniteds värvningspolicy känns ju hel medioker jämförelsevis med andra lag. Tar ju sån jävla tid och oftast blir det inget.

  9
  2
  1. ManU4ever: ”Uniteds värvningspolicy känns ju hel medioker jämförelsevis med andra lag. Tar ju sån jävla tid och oftast blir det inget” Det har du helt rätt i – och det är för att vi har ett gäng lallare som försöker knyta ihop deals.

   5
   2
 2. BETALA BARA. H3lvet3 alltsååå.. Snåljåpen woodward går bra att betala 4-5 miljoner i veckolön till sanchez men inte betala dom sista 10-12millarna för att ro hem en erkänt duktig mittfältare som vi starkt behöver?! Vad försöker han bevisa?
  Herregud vilken clown han verkar vara, woodward. Skiter sig denna affär pga att detta vet jag fan inte vad man gör längre.. Fixa eller avgå ditt as,
  Clownward

  5
  2
 3. Herregud… Fatta att vi inte är en megaklubb längre, vi måste betala det den säljande klubben vill ha för att få spelare till oss.. det verkar som att woodward skiter fullständigt i att hamna topp 4..

  5
  0
 4. Ett jäkla snack om skandal hit och dit för att United inte vill betala överpris. Det är ju att United har varit ogenomtänkta och betalat överpriser som de har hamnat i en negativ spiral. Genom att börja vara konsekventa och sluta betala överpriser kommer det gagna United långsiktigt att säljande klubbar inte kräver mer för att det är United som budar. Förändring tar tid.

  17
  6
 5. Betala bara !!!
  Pengar finns…
  Skall vi ha världsspelare så kostar det…
  Han Behövs !!!!
  Skall vi börja att värva från allsvenskan och förvänta oss att få den nya Ronaldo för småpengar för att aktieägarna skall bli nöjda ??

  6
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen