post image

BBC: United undersöker möjligheterna att riva kontraktet

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

BBC, Sky Sports och andra tidningar och källor skriver att Manchester United undersöker möjligheten att säga upp Cristiano Ronaldos kontrakt. 

BBC skriver att United accepterar att Ronaldo inte kommer kunna spela under Erik ten Hag igen efter kommentarerna i den nu världskända intervjun han gav med Piers Morgan och att man undersöker möjligheterna att säga upp hans kontrakt – utan att betala honom någon slags kompensation för de sex månader som då skulle återstå av det kontrakt som ger honom en lön på ca £450 000 i veckan.

Manchester Evening News skriver att det i hans anställningsavtal framgår att en spelare under kontrakt och anställning hos Manchester United inte har rätt att skriva eller prata om klubben på ett sätt som kan skada varumärket eller klubben på något sätt. Enligt tidningen kommer United nu utvärdera om han brutit mot den paragrafen och om så är fallet har man rätt att säga upp hans kontrakt.

Enligt samtliga källor vill Manchester United att processen går snabbt och så smärtfritt som möjligt och att det inte spiller över på andra halvan av säsongen.

Manchester United släppte under dagen ett pressmeddelande där man lät meddela att man nu inlett en process för att vidta lämpliga åtgärder.

Källa: BBC, Sky Sports, Manchester Evening News.

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen