post image

BBC: Rashford blir borta i tre månader efter operation

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt BBC och flera andra källor så förväntas Marcus Rashford bli borta i tre månader lång rehabilitering, vilket betyder att han missar både försäsong och inledningen på säsongen. 

Det har tidigare rapporterats att Marcus Rashford överväger att genomgå en operation för att komma till bukt med de axelproblem som plågat honom under den senare delen av säsongen. Och nu rapporterar BBC att han efter att han gjort en röntgen i tisdags fattat beslutet att göra operationen.

Enligt BBC så visade röntgenbilderna att skadan var så allvarlig att enbart vila inte kommer att lösa problemet. Manchester Untied och Rashford hade hoppats kunna gå vidare med operationen direkt, men det var inte möjligt förrän i slutet av juli. Rehabiliteringen efter operationen uppges vara omkring 12 veckor vilket betyder att han då skulle missa över två månader av säsongen.

Läs mer på BBC.

 

.

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. I efterhand så var EM det sämsta valet för Rashford. Han borde stannat och opererat direkt, men att säga nej till landslaget och inte få spela på Wembley framför sina egna fans är för mycket att begära. Det är vad det är, Martial är frisk och enligt mig så borde han vara i hörnet av målområdet för att sedan dra en spelare och lägga in den i mål snarare än att vara spjutspetsen.

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen