Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Bayern München skickade direkt till din email.

Bayern München avancerade enkelt förbi Lazio i Champions Leagues åttondelsfinal med totalt 6-2 över båda mötena.

De regerande Champions Leauge-mästarna Bayern München seglade vidare till kvartsfinal – för nionde gången de senaste tio säsongerna – igår kväll då man slog Lazio med 2-1 på Allianz Arena.

Man hade ju i realiteten redan avgjort matchen i Rom i det första mötet, då man vann med 4-1, men Robert Lewandowski såg till att bygga på ledningen när han satte 1-0 från straffpunkten i den 33:e minuten – hans 39(!) mål för säsongen.

Eric Maxim Choupo-Moting, som ersatte Robert Lewandowski senare i matchen, satte sedan Bayerns andra mål för kvällen i den 73:e minuten innan Lazio fick ett tröstmål via Marco Parolos nick.

Dubbelmötet slutade alltså 6-2 och Bayern tog sig enkelt vidare i turneringen.