post image

Barcelonas tydliga besked till Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Fabrizio Romano har Barcelona varit tydliga mot Manchester United, gällande vad som krävs för att signa Frenkie de Jong. 

De Jong är Erik ten Hags prioriterade transfermål och Manchester Uniteds jobbar på att nå en överenskommelse med Barcelona. Men man tycks ha svårt att enas om prislappen. United har redan fått ett bud nobbat (£51m plus £8,5m i add-ons) och Fabrizio Romano skriver nu att Barcelona är tydliga med att man kräver £73 miljoner och i garanterad summa.

”Manchester United och Barcelona har varit i direkt kontakt idag gällande Frenkie de Jong. Fortfarande ingen överenskommelse om prislappen sedan Barca sagt till Man Utd att de inte kommer sälja FdJ för mindre än 86 miljoner euro (£73m)”

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Hade vi inte ten Hag verkligen behövt honom så hade jag velat gå vidare men nu får vi betala så vi kan bygga runt den spelaren han ville ha mest. Hatar att alla ser på oss som en kassako men vi kan bara skylla oss själva efter de föregående åren som lagt vägen som leder fram till hur andra klubbar ser på oss. Usch. Bara betala, sen försök göra bättre med andra spelare.

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen