post image

Barcelona-backen förvånad över Pellistris spektakulära nivå

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Barcelona-spelaren Ronald Araujo säger att han förväntas över den "spektakulära" nivå som Facundo Pellsitri visar i Uruguays landslag. 

Facundo Pellistri har aldrig lycktas slå sig in i Manchester Uniteds förstalag. Han kom till klubben för två år sedan och har tillbringat de två senaste säsongerna på lån i spanska Alaves där han första året gjorde bra ifrån sig, men där han hade svårare år två. Tanken var att han skulle lånats ut också denna säsong, men en skada satte stopp för den saken.

United har stor konkurrens på de offensiva kanterna och Pellistri kommer sannolikt att få svårt att slå sig in i laget, men i Uruguays landslag har han fått chansen och lyckats göra avtryck. Han förväntas delta i matcherna mot mot Canada och Iran nu under landslagsuppehållet och Barcelona-spelaren och landsmannen Ronald Araujo medger att han förvånats av 20-åringens nivå.

"Jag tycker det är lite förvånande med Facundo Pellistri. Vi känner ju alla till kvalitéerna hos Fede Valverde, Bentancur och Darwin Nunez.. Men Facundo Pellistri har förvånat mig lite. Speciellt eftersom han inte spelat (i United). Och för nivån han spelar på i landslaget där han varit spektakulär. Och vi förstår varandra väldigt bra på högerkanten. Så Facundo är den som förvånat mig mest ja."

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen