post image

Barca redo att sälja. Eller låna ut.

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så kan Manchester United vara på väg att återuppliva sitt gamla intresse i Antoine Griezmann. 

United var mycket starkt länkade med Griezmann sommaren 2017 och endast Atletico Madrids transferembargo satte stopp för affären. Fransmannen blev kvar i Atletico och flyttade istället förra sommaren till Barcelona i en affär värd £110 miljoner, men säsongen i Barca har inte gått som önskat.
Griezmann har haft svårt att hitta formen och det ryktas nu om att Barcelona är redo att acceptera ett bud på £90 miljoner i sommar. Enligt Mirror kan United damma av sitt intresse. United förväntas köpa en klassanfallare i sommar och Solskjaer har hintat om att det befintliga laget skulle kunna kompletteras med rutin – något som Griezmann minst sagt har på CV:t med 199 mål på 495 matcher sedan genombrottet i Real Sociedad 2009. Plus ett VM-guld.

Barca hoppas på att få in stora pengar från en försäljning av Griezmann för att sedan kunna återinvestera dessa i Neymar eller Lautaro Martinez, men om man inte lyckas hitta en köpare till spelaren så kan man även vara öppna för at låna ut honom likt man gjorde med Coutinho, som lånades ut till Bayern München.
Griezmann har gjort åtta mål på 26 matcher i La Liga och 14 mål alla turneringar för Barcelona.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen