post image

Bakslag för Manchester United i jakten på Gakpo

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United tycks ha åkt på ett bakslag också i jakten på Cody Gakpo. 

United jagar desperat vidare efter förstärkningar i offensiven och på mittfältet. Efter att det igår stod klart att Benjamin Sesko nobbatUnited för RB Leipzig och att United självmant lämnat Arnautovic-affären pga av den kritikstorm som uppstod efter det blev känt att United försökte signa honom, så har man nu börjat länkats med PSV:s winger Cody Gakpo.

Gakpo, som tränas av Unitedlegendaren Ruud van Nistelrooy gjorde förra säsongen 12 mål och 13 assist på 27 ligamatcher och sägs nu ses som ett alternativ för att boosta Ten Hags offensiv. Men det har tidigare rapporteras att spelarens tillgänglighet hänger på huruvida PSV tar sig till Champions League eller inte. Något som också spelaren själv tycktes bekräfta när han nyligen sa:

"Vi måste först fokusera på det andra mötet med Monaco och försöka ta oss till Champions League. Gör vi det så är det mer troligt att jag stannar här. Jag tror inte jag någonsin sagt att jag ska lämna, så det finns absolut en chans att jag stannar. Jag tar gärna en kopp kaffe med ledningen - eller de kan dricka kaffe och jag vatten. Vi får se hur det går."

Sedan Gakpos uttalande så har man avancerat i kvalspelet till CL:s gruppsel. Det var igår man ställdes mot Monaco i returmötet och man lyckades vända underläget från första matchen och ta dubbelmötet till förlängning - där Luuk de Jong avgjorde i 109:e matchminuten.

PSV möter nu Rangers i sista kvalomgången och vinner man där tar man sig till gruppspelet - något som alltså kan innebära att Gakpo blir kvar.

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen