post image

Bailly tackar för förtroendet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Eric Bailly är tacksam över det förtroende Manchester United visat under alla långa skadeperioder och är nu redo att hjälpa laget nå målsättningar under våren. 

Bailly har dragits med många och långa skador sedan han kom till Manchester United från Villareal sommaren 2016. Den senaste skadan drabbades han av under försäsongen och han har inte spelat under hösten och vintern. Nu är han dock skadefri och förväntas inom kort göra comeback på planen efter att ha funnits med som avbytare i de tre senaste matcherna.
United triggade nyligen en förlängning i Baillys kontrakt och han säger att han är tacksam över förtroendet han känner från klubben.
”Under alla tuffa tider jag haft så har klubben alltid visat tro på mig. Och som en del av det förtroendet så har de gett mig den här kontraktsförlängningen. Så jag måste vara tacksam över det förtroende de visat mig och vara redo att ge mitt yttersta när jag återvänder för att visa dem att jag står helt bakom laget och förhoppningsvis vinna några pokaler i framtiden.”
”Det är fortfarande många matcher kvar att spela. Vi är fortfarande i olika cuper – FA Cupen, Ligacupen och Europa League och vi fortsätter jobba i Premier League. Vi kommer fortsätta jobba och hålla oss enade som lag hela vägen till säsongens slut.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Ta hand om dig och lär dig läsa av situationer innan du förhastat kastar dig in och riskerar allvarliga skador på dig själv – och kanske andra.
  Hade han gjort detta från början, eller förhoppningsvis att han har lärt sig det nu, så hade vi haft/kommer vi ha en toppklass mittback i truppen.
  Men upprepar sig historien igen, så är det lika bra att han får lämna i sommar för en liga som inte är lika påfrestande. Om han inte tränar upp muskulaturen på rätt sätt vid det skadade området, så kommer han bli skörare och skörare, så han borde få hjälp med rehab. Nu är jag säker på att han har hjälp, men är det en tillräckligt kunnig och etablerad hjälp han får? Skadorna duggar tätt inpå för hans del, så något stämmer ju inte. Eller så är det ett individuellt problem och PL är helt enkelt för hårt för honom. Man får intrycket av att hans vilja och krigarinställning är starkare än hans kropp klarar av. Fast hoppas att man får se framsteg för honom nu!

  5
  0
 2. Tror att han har haft Jones som mentor haha.
  Nä men hoppas att han håller sig frisk nu och som Fricken89 är inne på lär sig att läsa av spelet bättre för att inte skada sig själv eller andra, tyckte att det kändes som ett bra och spännande nyförvärv när vi signade honom men är inte lika övertygad nu så upp till bevis Bailly

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen