post image

Bailly om Solskjaers kommunikation-skills

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Eric Bailly berättar i en intervju med ESPN om vikten av stödet han fått av Solskjaer, lagkamraterna och fansen under skadeperioden. 

Bailly är en populär figur som vi tyvärr inte sett så mycket av eftersom han karriär varit väldigt präglad av skador. Han ådrog sig sin senaste tunga skada förra sommaren under försäsongen i en match mot Tottenham och återvände först nu i februari med ett mycket starkt framträdande i matchen mot Chelsea.
I en intervju med ESPN berättar han om att både Solskjaer, lagkamraterna och fansen spelat en viktig roll under rehabiliteringen.
”Han (Solskjaer) är en person som alltid pratar med en. Han är alltid bra på att kommunicera. Han ger en så mycket självförtroende, för som spelare så går man igenom perioder då man känner sig låg och det läser han av. Och när han ser det så kommer han direkt över till en och pratar. Han erbjuder råd så att man kan återfå sitt självförtroende och enligt mig så är det så viktigt eftersom vi har ett väldigt ungt lag och när vi har en manager som agerar så så kommer vi bli starkare och starkare.”
”Har man inte spelat på länge i en liga så svår som den här så är det svårt. Föreställ en skadefrånvaro så lång som min! Men sanningen är den att jag haft tur med mina lagkamrater som gett mig stöd och hjälp och jag hade en väldigt bra comeback. Det var en svår match mot Chelsea, min första match tillbaka och tacka gud att vi vann. Fansen är också så viktiga. De är den 12:e spelaren, som ni vet. Jag vill tacka dem, för under min skada så fick jag många support-meddelanden. Och nu i gengäld så måste jag ge mitt yttersta så de kan njuta av sporten också.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen