post image

Båda Manchester-klubbarna ute efter Dias

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Både Manchester United och stadsrivalen Man City sägs vara intresserade av att signa Benficas mittback Ruben Dias. 

United behöver främst förstärka i det målfattiga anfallet och på det livlösa mittfältet. Försvaret stärktes upp med både Maguire och Wan-Bissaka i somras – två stora och kvalitativa värvningar – och nyligen tecknade också Victor Lindelöf nytt långtidskontrakt med klubben.
Men man fortsätter att länkas med nya mittbackar. Det pratas om att man fortfarande är intresserade av Kalidou Koulibaly och en annan mittback man håller koll på är enligt The Mirror den 22-årige Ruben Dias, från Benfica.

Enligt tidningen är dock även Manchester City intresserade av portugisen och redo att utmana United om hans signatur. City ersatte aldrig Vincent Kompany och skador på Laporte och Stones har satt sina spår på Manchester Citys höst.
Mirror skriver att Ruben Dias har en utkpsklausul på £59 miljoner inskriven i sitt kontrakt.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. DJ-Uret,
   Du som har huvvet på skaft, spelade Lindelöf och Ruben Dias samtidigt i Benfika?
   Vad jag minns om Lindelöf i Benfika, så var han aldrig någon stjärnspelare där, utan han fick spela mer och mer tills Mourinho går och köper honom.

   1
   2
   1. Jag vet inte Jensan, men de borde gått om varandra ganska precis känns det som.
    Nej någon stjärnspelare var han inte som du säger, mer på g att bli en. Många blev förvånade precis som jag själv när han tog det stora klivet från Portugal direkt till United och med handen på hjärtat så har Vigge haft mycket flax i karriären hittills. Jag menar hade konkurrensen varit hårdare än Jones, Smalling osv. så hade han inte haft i närheten av så mycket speltid som han ändå haft.

    3
    0
    1. Håller med, han är ytterst medioker. Bailly utan skador är mycket mycket bättre, men vi kommer nog aldrig se Bailly utan skador tyvärr. Samma med Rojo trots sin aggressiva spelstil. Han hade en säsong där han var skadefri, då var han extremt bra. Tycker inte Lindelöf är bra på något alls. Han är precis som de flesta spelarna i UTD en ytterst medioker truppspelare; utmärker sig inte på något sätt, spelar bara extremt säkert o försiktigt ala Pereira, Mctominay o Cleverley. Truppspelare som bäst.

     2
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen