post image

AWB: Tre ledarfigurer som hjälpt mig i United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Aaron Wan-Bissaka ger en intervju med Inside United och pratar om det första halvåret i Manchester United. 

Wan-Bissaka har gjort det bra sedan han köptes in för £50 miljoner från Crystal Palace i somras och i en intervju med Inside United säger han att han är nöjd med starten på karriären i klubben och lyfter fram tre lagkamrater som tydliga ledargestalter, som hjälpt honom komma in i rutinerna.
”Ja definitivt. Jag är nöjd och glad. Jag tycker jag gjort bra ifrån mig och jag tror jag bara kommer bli bättre. Jag är rätt så nöjd. Det handlar inte bara om mina egna framträdanden, utan om oss som lag. Jag har gillat att bygga relationer med laget i matcherna och jobba på mitt samarbete med defensiven. Både Harry och Victor har hjälpt mig både på och utanför planen. Det hjälper mig och får mig redo för matcherna.”

"Även Axel (Tuanzebe) - han är en väldigt bra utmanare. Han är 22, men väldigt mogen. Han liknar Harry och Victor. Han är en högljudd kille som gör sig hörd och som gillar att leda. Det är till hjälp att ha den typen av karaktärer omkring sig."
Wan-Bissakas främsta styrka ligger i defensiven och han är ofta ruggigt precis i sina brytningar, men i det offensiva spelet har han en del att jobba på och det är han själv medveten om:
"Mitt arbete på sista tredjedelen är något jag måste jobba på. När jag kom hit till den här klubben så visste jag att just det var något jag kunde lära mig bli bättre på här."
 
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen