post image

Avram Glazer om Ronaldos intervju

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Avram Glazer ger en kommentar om att Cristiano Ronaldo under sin intervju sa att Glazers inte bryr sig om Manchester United. 

Under sin kontroversiella intervju med Piers Morgan gick Ronaldo b.la till attack mot familjen Glazer, som han sa inte bryr sig om Manchester United och att de bara ser klubben som en kassako – en åsikt som troligen delas av de flesta United-fansen.

Kort efter att United låtit meddela att man river Ronaldos kontrakt så kom beskedet att familjen Glazer nu är redo att sälja Manchester United efter 17 år av impopulärt styre. Och under onsdagskvällen konfronterade en reporter från Sky Sports en av Glazer-bröderna, Avram Glazer, utanför hans hem i Florida.

Reportern frågade bl.a varför man nu plötsligt fattat beslutet att öppna upp för en försäljning av klubben och sa sedan "Cristiano Ronaldo säger att du/ni inte bryr er om klubben och tusentals Manchester United-fans håller med honom. Varför har de fel?"

"Nå, det jag kan säga om Cristiano Ronaldo - han är en stor Manchester United-spelare, jag uppskattar allting han gjort för klubben och jag önskar honom allt det bästa i framtiden" svarade Glazer kort, innan han fortsatte in.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen