post image

Athletic: Uniteds ess i rockärmen i Sancho-racet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Athletic så har Manchester United ett ess i rockärmen i jakten på Jadon Sancho. 

Sancho förväntas lämna Dortmund i sommar och många klubbar tros vara redo att betala de ca £120 miljoner som den tyska klubben uppges kräva. Men många rapporter har på sistone vittnat om att Manchester United leder racet om den mycket talangfulla 20-åringen och vid det här laget råder det nog inga tvivel om att United jobbar hårt på att få honom.
Enligt tidningen The Athletic så föredrar den f.d Man City-spelaren en flytt till Manchester United framför Chelsea och Liverpool, som enligt tidningen också vill ha honom och en av flera anledningar sägs vara Marcus Rashford. Athletic skriver att Sancho är exalterad över möjligheten att spela ihop med Rashford på klubbnivå efter att ha blivit goda vänner under landslagssamlingarna.
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

  1. Brukade skratta åt påståendet att Kane skulle landa i United.
   Skrattar inte längre då jag inte hittar så många klubbar kvar att möta Kanes sportsliga och ekonomiska krav om han lämnar Spurs..
   Real vill nog ersätta Benzema men kan inte gå för både Kane och Pogba, landar Real Kane blir nog Pogba kvar i United.
   Bayern har Lewandovski som iofs blir 32år i till hösten, men lär knappast ersättas då han håller världsklass.
   Kvar ser jag Juve och United, kan se Juve släppa gamle Ronaldo om de kan ersätta med Kane, Ronaldo kan lika gärna röra på sig ändå?
   Till sist har vi United som knappast behöver motiveras..
   Vilka andra klubbar i världen är aktuella, kommer inte på en ända faktiskt?
   OM Harry Kane lämnar Spurs är nog United närmare än vad man tror..

   0
   0
 1. Om United lyckas behålla Pogba och sedan tar dom in kane och sancho så tro jag att United är en kraft-lag att vara rädd för att möta. Rashford,martial,Sancho kane, Pogba,David de gea,Harry Maguire, Bruno,Lindelöf,bissaka,greenwod,jamies
  Fred,Jack Grealish, Shaw, Williams. Bailly. Alla dom här start spelare tycker jag men resten har vi på bänken. Fast kom-ihåg att alla dom jag nämnde inte kan starta alla matcher. Men vilken lag man skulle haft då
  Asså det bli bara ett stjärn lag tänk på om en tränare hade haft alla dom här i ett och samma lag inte ens real eller Barca har sånt lag nu för tiden

  0
  0
  1. Rashford, Martial, Sancho och Kane. Vem sitter på bänken utan att bli missnöjd av dessa herrar menar du? Grealish som blir inköpt för …600 miljoner får direkt en bänkplats som jag ser det.
   Vad tänker du på för formation? Bruno, får han ens plats på planen under din taktik?
   Du nämner alla namn som en mixmatch men du har inte förklarat hur du vill att United ska spela med alla dessa. När du gör en uppställning så ser du nog själv hur många namn som blir bänkade vilket kommer föra fram frågan: ”Vem tycker det kommer att vara okej att bli inköpt och bänkad? Kane? Grealish vs Bruno… Lätt Bruno. Bänka Martial? Då lämnar han.

   0
   0
   1. Tror Martial ”offras”.
    Rashford är nummer ett som LW, Sancho detsamma som RW om han dyker upp.
    Om Martial voretänkt som en central startspelare skulle inte United länkas med Kane, Håland, Dembele etc..

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen