post image

Athletic: Pogba återvänder imorgon

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Athletic så kommer Paul Pogba återvända till träning med förstalaget under tisdagen. 

Pogba har varit skadad mer eller mindre hela säsongen. Han spelade senast för United kring jul, då han gjorde två korta inhopp efter sin första långtidsskada. Men han skadade sig direkt igen och tvingades till operation.
Nu är han nära comeback, men frågan är när den återkomsten blir.. Med tanke på det ovissa läget. Han kommer dock återvända till träning med förslaget under tisdagen, rapporterar The Athletic.
 

Mycket har sagts om Pogba under säsongen och mycket har pekat på att han kommer lämna United i sommar, men de senaste rapporterna om hans framtid har gjort gällande att han kan ha ändrat sig och nu istället vill vara en del av det Manchester United som lyfts av Bruno Fernandes och förväntas stärkas ytterligare under det kommande transferfönstret. En viktig del för att Pogba ska vilja stanna tros dock vara att United kvalificerar sig för Champions League.
Och i dagsläget är det oklart gällande hur ligor och turneringar kommer avslutas.
Källa: Athletic

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Utan vaccin finns tyvärr inget som pekar på att nuvarande säsong går att avsluta, om tanken är att göra det till sommaren måste ju även frågan om när i såfall nästa säsong ska starta ställas.
  Och hur länge kan man vänta med ett beslut om spel eller inte?
  Det enda oeniga experter verkar vara överens om är att pandemin troligtvis ebbar ut till sommaren, för att ta fart igen till hösten, tveksamt att något land tar några som helst risker med att spela fotboll? Kanske inte ens till hösten..
  Om detta scenario sker, är Pogbas destination knappast jättedrabbade Spanien eller Italien..

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen