post image

AS: Vad United är redo att betala för Saul

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen AS så är Manchester United redo att betala stora pengar för Saul Niguez - men inte hela utköpsklausulen. 

Hur det blir med Pogbas framtid är oklart. Enligt vissa rapporter vill han fortfarande bort från United och enligt andra vill han stanna. Eller kan bli kvar oavsett, med tanke på att kanske få klubbar kan ha råd med honom i dagens hårt ekonomiskt pressade klimat.
Om Pogba skulle lämna så anser United att Saul Niguez är en värdig ersättare. Detta menar den spanska tidningen AS. Den 25-årige mittfältare är bara tre år in på sitt nio år långa kontrakt med Atletico Madrid, men han har en utköpsklausul på £132 miljoner inskriven i kontraktet. Det har rapporterats att United ska vara redo att trigga den klausulen, men enligt den spanska tidningen AS så är man bara villiga att betala ca halva det beloppet.
Coronakrisen har drabbat många hårt. Även United känner ju av effekterna, om än inte lika hårt som klubbar med svagare ekonomi. Och AS menar på att United inte vill sträcka sig längre än £70 miljoner i dagens klimat, innan man ännu sett de fulla konsekvenserna av coronaviruset.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen